VODIČ: "Po deželi užitkov 2.del"

VODIČ: "Po deželi užitkov 2.del"

V prvem delu smo končali pri “obdelavi” ščegetavčka in v drugem se bomo posvetili prav temu. Postani kralj užitka vsake ženske!

Priporočam majhne, nežne in rahle gibe. Ne izvajaj enega giba v nedogled, ker bo postal neučinkovit. Lahko dražiš neposredno glavico ščegetavčka, ščegetavček skozi kapico ali steblo ščegetavčka. Krožni gibi v različnih smereh z menjajočim pritiskom (ne pozabi, da je »najmočnejši« pritisk še vedno zelo rahel; določa ga seveda ženska), drgnjenje navzgor in navzdol, da začutimo premikanje glavice ščegetavčka, drobni vrtljaji med dvema prstoma, kjer so ti sramne ustnice opora.

S sredincem lahko gladiš ščegetavček in ga občasno vstaviš v nožnico, medtem ko s kazalcem in prstancem stiskaš zunanje sramne ustnice. Uporabi jezik. Njegov dotik je mehkejši in bolj nežen. Tukaj poteka eden izmed dveh ločenih živcev, sramnični živec, ki ima več živčnih končičev kot medenični (ta poteka v nožnici in maternici). Zaradi tega doživljamo ženske orgazem ščegetavčka, ki je drugačen kot orgazem nožnice. Vsekakor ne verjemi trditvam, da je orgazem ščegetavčka edini, ki ga lahko doživi ženska. Vsekakor pa je najbolj pogost.



Ogromno žensk ne prenese neposrednega draženja glavice, posebej dotikov pred ali neposredno po orgazmu. Potiskale te bodo stran in hkrati želele. Užitek je na meji ali že preko meje bolečega in lahko sproži ejakulacijo ščegetavčka. Ja, tudi ščegetavček ima svoj izliv kot vaš penis. Če je glavica preveč občutljiva tudi za nežno lizanje in sesanje tvojega jezika, se posveti njegovi okolici. Igraj se z njim in uživaj. Njen užitek naj vodi tvojega.

4. Nožnica – mesto, kamor se vedno rad vračaš

Nožnica se začne z odprtino, ki jo obdajajo tesne mišice (PK ali pubokokcigealna mišica). Gre za njen najtesnejši, neverjetno prožen del, ki lahko sprejme penis različne velikosti. Tudi majhnega. Kakšno olajšanje, kajne? Njena prožnost, sposobnost krčenja in razširjanja, je povezana s PK mišico. Sprednji del nožnice je v normalnem stanju dolg za dva členka tvojega prsta (približno šest centimetrov), zadnji del za tvoj prst (okrog osem centimetrov). Stena nožnice je močno nagubana in oddaja pri vzburjanju ženske tekočino. To naj bo tvoj nektar ljubezni. Pij ga!

Pri vzburjenju se nožnica podaljša in razširi. Njena sprednja tretjina nabrekne, se napne, kar ženski omogoči, da objame tvoj penis. Zadnji del nožnice se izboči in ženska ne občuti več penisa tako, kot bi si morda želela. Užitek je manjši. Če ženski predstavljajo poseben užitek globoki sunki, izberi položaj, ki nožnico skrajša in omogoča globoko penetracijo (položaj od zadaj). Kaj sploh je tale PK mišica? Gre za skupek mišic, v glavnem krožnih mišic, ki segajo od sramne kosti Venerinega grička do trtice. Obdajajo tako sečnico kot nožnico in analno odprtino. Oporo dajejo tako maternici, jajčnikom in jajcevodu, kot tudi drugim notranjim organom.



PK mišica se imenuje tudi spolna mišica, ker omogoča neprimerno večje užitke spolnega odnosa, če je dovolj močna. Ženska lahko s krčenjem in sproščanjem mišice doseže njeno večjo moč. Igrajta se. Naj stiska PK mišico okrog tvojega prsta ali penisa. Užitki, ki jih boš prejel kasneje zaradi njene močne PK mišice, so vredni tvojega časa. Ženska PK mišico sprosti, ko vstopaš vanjo (ti odpre vrata) in skrči, ko penis odmakneš. Čudovit občutek intimnosti in moči ženske je, kadar obmiruješ v njeni notranjosti in ji dovoliš, da s stiskanjem PK mišice ljubkuje tvoj penis. Poskusi. Ne bo ti žal. V nožnici in maternici je medenični živec, eden izmed dveh živcev (sramničnega sem že omenjala pri ščegetavčku).

Kriv je za vaginalni orgazem ali orgazem nožnice, ki je odvisen od moči PK mišice in občutljivosti točke G. Z njo se bomo podrobno srečali v nadaljevanju. Orgazem nožnice ni enak kot orgazem ščegetavčka. V nožnici gre bolj za krče in nekakšno valovanje, ki se širi v notranjost. Nožnica je izvir vseh sokov, ki vlažijo vse ostale predele tvojega potovanja. Čeprav so prsti in penis tukaj bolj uporabni, sta jezik in ustnice edini logičen vir spoznavanja njenih sokov. Ženske ne moreš poznati, če ne veš, kakšen je njen okus. Tako kot ženska ne more poznati svojega moškega, če ne ve, kakšen je okus njegove sperme.

5. Vse točke užitkov, ki jih skriva nožnica

Za prvim delom nožničnega kanala se nahaja točka G. Če daš prst v nožnico približno dva členka globoko in ga upogneš navzgor proti trebuhu (zelo podoben gib, kakor, da želimo s sredincem ali kazalcem nekomu povedati »pridi nazaj«), boš občutil nekoliko izbočeno in nagubano mesto, kjer je točka G. V bistvu gre za zelo majhno površino, morda odtis tvojega palca. Lažje jo boš občutil, če bo ženska že zelo vzburjena. Narava res ve, kaj dela, kajne? S prsti pritiskaj navzgor proti trebuhu, menjavaj moč pritiska, ki mora biti v tem primeru neposreden in močnejši. Vztrajaj. Poseben užitek predstavlja istočasno draženje točke G in ščegetavčka.

Gre za posebno kombinacijo rahlega in močnega, ki daje neverjetno simfonijo sočasnega uživanja v občutkih, ki jih takšno draženje nudi. Medtem, ko s prstom dražiš točko G (močni pritiski), z jezikom ližeš ščegetavček (nežno z nežnostjo). Točko G lahko dražiš tudi s penisom, pri čemer prilagodiš položaj odnosa tako, da vaši sunki ne bodo pregloboki, a bodo usmerjeni navzgor. Bistveno je, da suvaš v tem položaju. Prednost imate tisti, ki imate penis nekoliko ukrivljen navzgor. Kaj je sploh točka G? Gre za tkivo, polno žlez, ki obdaja sečevod. Dejansko ne gre za tkivo, ki bi bilo del nožničnega tkiva, ampak ga to samo prekriva. To pojasnjuje, zakaj je draženje točke G tako drugačno od draženja ščegetavčka.



Tkivo je zelo podobno tkivu prostate pri moškem. In še nekaj! Eden izmed virov ženske ejakulacije je tudi točka G. Vse ženske nimajo točke G. Zato ne razmišljaj, da si neuspešen ljubimec, če je kljub vztrajnosti ne boš našel. Točka G ni edina točka užitkov v nožnici. Točki X in Y sta prav tako točki užitkov v nožnici. Nahajata se na trebušni strani nožnice blizu materničnega vratu. Z razliko od točke G, ki jo je lažje dražiti s prsti, priporočam tokrat penis, kar pomeni draženje med samim spolnim odnosom.

6. Presredek in analna odprtina – to poznamo, kajne?

Presredek predstavlja majhen predel mišic med nožnico in analno odprtino, ki se v trenutku vzburjenja napolni s krvjo in lahko nudi ob božanju, dotikanju in lizanju veliko užitkov. Pritisk na ta majhen košček ti lahko pomaga, da ugotoviš, ali si na pravi poti, ko dražiš z jezikom ščegetavček. Začutiš lahko krče pred orgazmom ščegetavčka. Analna odprtina ima mnogo živčnih končičev. Draženje tega predela intimnosti je za nekatere ženske nenadomestljivo in višek užitkov. Tako kot je draženje nožnice in vseh ostalih spolnih organov ženske sedaj normalno, je morda draženje analne odprtine z jezikom še vedno »nenormalno«. Za nekatere ženske pa čudovito mesto, kamor lahko rišemo cvetlice.

Tako kot jih navdušuje analni seks. Analna penetracija je lahko težavna, saj imamo dve mišici zapiralki, a samo na eno lahko vplivamo. Sprostitev teh mišic je nujna, zato moramo drugo sprostiti s prsti. Intimnost, ki jo zahteva analni seks, čas, ki ga zahteva analni seks, nam pove, da gre za obliko odnosa med dvema, ki sta si čustveno in intimno izredno blizu. Drugače ga ne priporočam. A to je že drugo potovanje. Teoretični del potovanja je za tabo. Čaka te prijetnejši, praktični del. Sprejemaj žensko v celoti, da boš občutil njene odzive. Predla bo kot majhna mucka v tvojem naročju. Sam se boš počutil enkratno! Pravi moški! Nič ni lepšega, kot dajati ženski, ki jo imaš rad, užitek. In ga seveda sprejemati nazaj.


    • Related Articles

    • VODIČ: "Po deželi užitkov 1.del"

      Hej! Tukaj je že prvi del (od dveh) vodiča po deželi užitkov in navodil za uspešno popotovanje v “njeno deželo”. V tem delu bomo natančno obdelali prve 3 ključne točke uspešnega začetka vsakega moškega, ki želi poskrbeti za njeno (in tudi svojo) ...
    • VODIČ: "100 seks nasvetov"

      Brez idej, kako izboljšati svoje spolno življenje? Brez skrbi! V priročniku “100 namigov za boljše spolno življenje” jih je kolikor ti srce poželi. Prenesi priročnik in si oglej, katerih 100 namigov smo zbrali in izbrali za popestritev spolnega ...
    • Uporaba in navigacija po servisu Urgenca

      Kaj so cekinčki? Cekinčki so nagrada, ki jo na urgenci uporabnikom podeljujemo za njihovo aktivnost. Dobiš jih ob plačilu članarine, za nalaganje slik ali odgovore drugim uporabnikom. Z njimi lahko svoj profil nekoliko izpostaviš, da bo bolj viden ...
    • Naloži fotko za do 70% več akcije

      Bi več akcije na svojem profilu Urgenca.com, več sporočil, več zmenkov? Uredi svoj profil in naloži profilno fotografijo! Za vse tiste, ki na svojem profilu nimate naložene profilne slike bo tale članek “sekira v med”. Saj veste, da vsi (tudi ti) vse ...
    • Verifikacija profila (VIP profil)

      VIP uporabniki so tisti, ki jim ni do igric in izgubljanja časa, ter želijo čim prej do vročih zmenkov in pravih spolnih partnerjev. Kdo ima na urgenca.com verificiran profil? Vsi, ki imajo objavljeno profilno fotografijo, potrdijo svojo identiteto ...