VODIČ: "Po deželi užitkov 1.del"

VODIČ: "Po deželi užitkov 1.del"

Hej! Tukaj je že prvi del (od dveh) vodiča po deželi užitkov in navodil za uspešno popotovanje v “njeno deželo”.

V tem delu bomo natančno obdelali prve 3 ključne točke uspešnega začetka vsakega moškega, ki želi poskrbeti za njeno (in tudi svojo) srečo v postelji.

1. Venerin griček – del ženskih spolnih organov, ki ga vedno vidimo

Ali je sploh spolni organ? Odvisno od tega, kako gledamo na spolne organe. Tako kot so vrata del hiše, predstavlja Venerin griček vrata v »dolinico«, v žensko mednožje. Enkratno mesto, kamor lahko položiš svojo dlan in omogočiš prstom, da se spustijo niže. Pogled nanj je vir domišljije, brez katere noben seks ne more biti dolgo dober seks.

Venerin griček lahko prinaša ženski prav tako neizmerne užitke. Razmišljaj o tem, ko ga boš naslednjič samo »preskočil«. Lahko je mehak ali bolj trd. Odvisno od tega, kakšna je ženska. Suha ali malo manj suha. Normalno je poraščen z dlakami. Danes je zaradi raznih depilacij popolnoma gol ali ima obliko raznih »črtic«, »srčkov«, »trikotnikov«. Odvisno od lastnice tega ozemlja. Naj te dlake ne ustavijo.


Lahko pa začiniš vse skupaj in vključiš britje v vajine majhne skupne igrice. Užival boš. Garantirano!

2. Sramne ustnice – spominjajo na ustnice in so najmanj tako občutljive

Sam naziv »sramne« izhaja iz časov, ko je bilo vse, kar je bilo povezano z ženskimi zadevami med njenimi nogami, nekaj, česar se mora ženska sramovati. Ne ženske in tudi večina moških ni nikoli zares videla ženske. Tudi dotikanje, sploh žensko dotikanje njenih spolnih organov, je bilo nesprejemljivo. Še danes se marsikatera ženska sramuje tega dela njene intimnosti. Morda je zanjo misel, da bi z jezikom lizal njeno spolovilo, v celoti nesprejemljiva. Spoštuj njeno voljo in želje.

Tiste, ki jih vidimo in so pokrite z dlakami, so velike ali zunanje sramne ustnice. Če tvoja dlan počiva na Venerinem gričku, samo mehko spusti prste. Sredinec bo sam zase pristal med njima in spolzel v mehko, vlažno sredico. S kazalcem in prstancem lahko zaobjemi zunanjo stran ustnic. Lahko jih povlečeš, lahko jih nežno masiraš.

Razpri jih s prsti. Razkrile se ti bodo majhne sramne ustnice, ki niso poraščene z dlakami. Če so velike sramne ustnice pri vseh ženskah podobne, so majhne zelo različne. Tako po velikosti kot obliki in barvi. Lahko so celo tako velike, da nekako gledajo iz zunanjih ustnic. Kadar je ženska vzburjena, tako zunanje, predvsem pa majhne sramne ustnice nabreknejo, saj v njene spolne organe priteče večja količina krvi.

Takrat, ko je ženska že v celoti vzdražena, njihova barva potemni. Kako zelo nas to spominja na penis, kajne? Sesaj jih z ustnicami, mehko liži z jezikom, nežno božaj s prsti in grizljaj z zobmi.

3. Ščegetavček – edini organ na svetu, namenjen samo in izključno užitku. Ti pove to dovolj?

Če si razprl male sramne ustnice, se pomakni nekoliko navzgor. Ali nekoliko usloči sredinec, da se pomakne navzgor proti vrhu malih sramnih ustnic, kjer se te združijo. Zelo nežno, prosim. Tukaj je ščegetavček. Obdan je s tkivom, kožico (kapica ščegetavčka), ki ščiti najbolj občutljiv del ščegetavčka, njegovo glavico.



Odmakni kapico (najlažje narediš to z dlanjo, ki je na Venerinem gričku, saj enostavno povlečeš kožo navzgor) in razkrije se ti glavica. Podobno vlogo ima kožica na glavici penisa (prepucij). Glavica penisa in glavica ščegetavčka sta enaki v vseh pogledih. Imata enak izvor, anatomija je ista, število živčnih končičev je enako. Če ju primerjaš, boš opazil bistveno razliko. Velikost. Predstavljaj si enak pritisk, kot ga občutiš na glavici svojega penisa, na majhni glavici ščegetavčka. Kakor slon, ki stopi na majhen plastični kozarček.

Sedaj veš, zakaj je ta majhen delček ženske tako zelo občutljiv. Njegova velikost je zelo različna. Lahko je komaj opazen. Užitek, ki ga nudi ženski draženje ščegetavčka, ni povezan z njegovo velikostjo. Ščegetavček ima razen kapice, ki prekriva glavico, še steblo ali kanal ščegetavčka.

V 2. delu pa vse o ščegetavčku, kar boš kdajkoli rabil vedeti! Ščegetavček je preveč pomemben, da mu ne bi namenili vsega našega časa. Prišli smo šele do vznožja hriba. Vulkan nas še čaka.



    • Related Articles

    • VODIČ: "Po deželi užitkov 2.del"

      V prvem delu smo končali pri “obdelavi” ščegetavčka in v drugem se bomo posvetili prav temu. Postani kralj užitka vsake ženske! Priporočam majhne, nežne in rahle gibe. Ne izvajaj enega giba v nedogled, ker bo postal neučinkovit. Lahko dražiš ...
    • VODIČ: "100 seks nasvetov"

      Brez idej, kako izboljšati svoje spolno življenje? Brez skrbi! V priročniku “100 namigov za boljše spolno življenje” jih je kolikor ti srce poželi. Prenesi priročnik in si oglej, katerih 100 namigov smo zbrali in izbrali za popestritev spolnega ...
    • Uporaba in navigacija po servisu Urgenca

      Kaj so cekinčki? Cekinčki so nagrada, ki jo na urgenci uporabnikom podeljujemo za njihovo aktivnost. Dobiš jih ob plačilu članarine, za nalaganje slik ali odgovore drugim uporabnikom. Z njimi lahko svoj profil nekoliko izpostaviš, da bo bolj viden ...
    • Naloži fotko za do 70% več akcije

      Bi več akcije na svojem profilu Urgenca.com, več sporočil, več zmenkov? Uredi svoj profil in naloži profilno fotografijo! Za vse tiste, ki na svojem profilu nimate naložene profilne slike bo tale članek “sekira v med”. Saj veste, da vsi (tudi ti) vse ...
    • Verifikacija profila (VIP profil)

      VIP uporabniki so tisti, ki jim ni do igric in izgubljanja časa, ter želijo čim prej do vročih zmenkov in pravih spolnih partnerjev. Kdo ima na urgenca.com verificiran profil? Vsi, ki imajo objavljeno profilno fotografijo, potrdijo svojo identiteto ...