Osebna predstavitev

Osebna predstavitev

Kaj lahko in česa ne smem napisati v svoji osebni predstavitvi?

Osebna predstavitev je poleg fotografije prvi stik z osebo, s katero se bosta morda srečala in že kmalu poseksala! Zatorej ne skopari z besedami! Izkaži se, povej ljudem kdo si, da jih pritegneš. Dobra predstavitev ponudi tudi odlično izhodišče za pogovor, zato govori o svojih fantazijah, željah, pa tudi bolj osebnih stvareh. Ne pozabi, da so možgani naš največji spolni organ!

Na drugi strani pa v osebni predstavitvi ne smeš navajati nobenih kontaktnih ali osebnih podatkov. To pomeni e-pošto, telefonsko številko, FB račun ali podobno, pa tudi matične ali davčne številke. Celo priimek bomo izbrisali. Razlog za prepoved je možno navajanje kontaktnih ali osebnih podatkov koga drugega oziroma možna zloraba. Je tudi varnostni ukrep pred spletnimi prevaranti. Prav tako ne dopuščamo pozivanje ljudi, da naj jih drugi uporabniki kontaktirajo. Že nedvoumen namig je dovolj za poseg. Povedano drugače, ne krši skupnostnih smernic 😉.

Zavezani smo k varovanju kontaktnih in osebnih podatkov uporabnikov, zato vsa besedila osebne predstavitve pred objavo pregledamo. Vse objave oziroma spremembe profilov, kjer so navedeni kakršnikoli kontaktni ali osebni podatki, zavrnemo oziroma ne objavimo.

Podrobnosti o varovanju osebnih podatkov si lahko prebereš pod našo politiko zasebnosti.

Kako povečam svojo priljubljenost?

Zagotovo bo bolj uspešen profil, ki te prikazuje celovito. Torej ne skopari s podatki! Povej, kaj si želiš, kaj pričakuješ od partnerja in o čem sanjaš. Dodaj nekaj svojih vročih fotografij. Najboljši profili imajo vsaj tri, bolj ali manj zapeljive. Z objavo več fotografij se bo tvoj profil tudi pogosteje prikazoval na časovnici. Na koncu pa imajo gotovo več uspeha tudi VIP profili. Več o tem si lahko prebereš tukaj.

Kako uredim svoj profil?

Enostavno! Pojdi na nastavitve in na rubriko Moj profil. Tu lahko z enostavnim klikom na ustrezno možnost - Predstavitev, Osnovni podatki, Moji interesi, itd. - to rubriko odpreš in urediš. Spremembe nato le shraniš s pritiskom na gumb Shrani.

Kje najdem nastavitve?

Nastavitve se skrivajo za znakcem zobnika. Ta je v zgornjem desnem kotu zaslona, če urgenco uporabljaš na računalniku, ali pa takoj desno, ob imenu tvojega profila, če si na mobilcu. Do tega prideš s klikom na ikono treh črtic zgoraj levo.


    • Related Articles

    • Profil

      Moj profil Tvoj profil je vse, kar želiš, da potencialni partner vidi, npr. fotografije in osebni opis. Je tvoje izložbeno okno za zmenke. Za urejanje profila klikni na gumb za nastavitve (zobnik) – Moj profil. Na levi strani lahko urejaš posamezne ...
    • Kako poiskati sex partnerja za eno noč?

      Obstaja nešteto razlogov, zakaj se ljudje odločamo za sex zmenke. Ne glede na to, kakšen je tvoj razlog, zagotavljam, da si na pravem mestu! Popestri si življenje! Urgenca.com ponuja anonimno, diskretno in varno okolje za iskanje partnerjev za seks. ...
    • Pogoji uporabe

      Ta verzija splošnih pogojev poslovanja ima zaporedno številko 10 in velja od 31.01.2023. POMEMBNO OPOZORILO Z uporabo sistema potrjujete, da se strinjate z vsemi določbami v teh splošnih pogojih poslovanja in da se zavezujete k njihovemu spoštovanju. ...