Kako premagati konkurenco?

Kako premagati konkurenco?

Na Urgenci je tedensko aktivnih več kot 40.000 😲 in zagotovo vse zanima, kako izstopati s svojim profilom v takšni množici.
Včasih se človek enostavno samo čudi zakaj ni in ni odziva, ali pa akcije na profilu. Prvi korak k izboljšanju te situacije je zagotovo na tvoji strani.
Vsekakor je kar nekaj ključnih točk, ki vplivajo na to, kako zanimiva je določena oseba drugim. Že sami smo zahtevni pri iskanju idealnega partnerja in nič drugače ni na drugi strani.

Izbira uporabniškega imena

Če si boš izbral uporabniško ime, ki bo šaljivo ali morda nerazumljivo, bo to znak, da nisi pretirano resen. Prav tako bo uporabniško ime “strašni jebač” pri puncah vzbudilo občutek, da je oseba s tem imenom naduta in samovšečna. Kaj pa fantje denimo pomislijo, ko zagledajo ime “odjebi22”. 🤔

Profilna slika

Eva svetuje
Nekateri uporabniki se sprašujejo, zakaj je na njihovem profilu tako malo akcije, ali skoraj nič, po drugi strani pa morda nimajo nastavljene niti profilne slike. In zakaj je to tako zelo pomembno?
Iz dveh razlogov!
Prvi je ta, da ljudje ne maramo klikati na profile, ki nas ne pritegnejo. In profili brez profilne fotografije so zagotovo eni najmanj zanimivih.
Le zakaj bi kdo kliknil na profil z nepomembnim uporabniškim imenom in generičnim opisom “Pridi in me spoznaj”? Ljudje smo odvisni od tistega, kar vidimo, zato je to vsekakor nujen korak na poti do uspeha pri spoznavanju.
Drugi razlog pa tiči v dejstvu, da ima ogromno uporabnikov na Urgenca.com nastavljen filter “Prikaži samo profile s sliko”! Vse jasno, kajne? 😉 To pomeni, da se jim med prikazanimi profili tvoj sploh ne bo nikoli prikazal. Torej, profilna slika spada praktično pod “NUJNO”.

Predstavitveni opis

Še eden ključnih delov pri tem, ali bo profil uporabnika zanimiv ali ne, je vsekakor kratek predstavitveni opis, ki se pojavi poleg profilne slike.
Torej informacija, ki je vidna vsem še preden se odločijo za klik na tvoj profil. In kliknili nanj bodo zgolj tisti, ki jih bo prepričala vsebina. Ali slika ali opis. Še bolje pa seveda, oboje!
V predstavitvenem opisu moraš kar najbolje izkoristiti tisti stavek ali dva, ki sta tam na voljo. V njem si lahko tudi nekoliko šaljiv, pomembno pa je, da poveš vsaj eno ali dve najbolj zanimivi lastnosti, ki si jih pripisuješ, ali pa kakšnega partnerja iščeš.
Primer: “Športno aktiven in nagajiv dečko, ki rad spoznava nove reči. Iščem bejbo podobnih lastnosti z odprtim odnosom do spolnosti.”
Pred oddajo opisa vedno preveri slovnico in pomisli, ali bi te takšen profil pritegnil, če bi bil na drugi strani.
Eva pomežik
NASVET za fante: Punce rade poklepetajo s fanti, ki so pismeni, razgledani in ne sprašujejo neumnosti že v prvem stavku.
NASVET za punce: Fantje se navdušijo nad vašimi fotografijami, vroč opis pa jih le še dodatno podžge.
Profili s pomanjkljivimi informacijami jih samo zmedejo in povzročijo kopico nepotrebnih vprašanj.

Prisotnost na servisu

Redna prisotnost na servisu izjemno pomembno vpliva na akcijo okrog tvojega profila. Nad samim predstavitvenim stavkom namreč piše, kdaj si nazadnje obiskal servis. Če tam piše “pred nekaj minutami” ali pa “pred 1 minuto” bo vsekakor precej bolje kot pa, če bo pisalo “prejšnji teden”.
Najbolje kar se ti lahko pripeti je, da si nekdo ogleduje seznam “Dekleta/Fantje zame” ravno v trenutku, ko si prisoten na servisu. To pomeni, da bo tam pisalo “trenutno online” in bo takoj povzročilo privzdignjeno obrv in željo po klepetu.

Izkoristi prednosti VIP profila

Eden najbolj zanesljivih načinov, kako premagati konkurenco na Urgenci, je uporaba ugodnosti VIP profila.
Z VIP profilom namreč pridejo premium storitve:
  1. pošiljanje prednostnih / izpostavljenih sporočil (večja vidnost, več odgovorov),
  2. prejem potrdil o prebranih sporočilih (povratna informacija ali je bilo tvoje sporočilo prebrano),
  3. iskanje VIP uporabnikov (išči samo med najbolj resnimi uporabniki),
  4. prejemanje sporočil od VIP uporabnikov (razširjen kontaktni filter),
  5. posebna oznaka (na tvojem profilu in rezultatih iskanj).



    • Related Articles

    • Kako varno na zmenek?

      Na urgenca.com stremimo k temu, da se naši uporabniki srečajo in skupaj izživijo svoje seksualne fantazije. Vendar pa je lahko prvi zmenek stresen, ne le zaradi poželenja, marveč tudi zaradi prvega srečanja z osebo, ki jo poznaš le preko spleta. ...
    • VIDEO: Kako deluje URGENCA.COM

      1. Zdravo, sem Eva 2. Iskalni kriteriji 3. Novo zate 4. Izpostavljeni profili 5. Kako izpostaviš profil? 6. Cekinčki 7. Animirana darila & vabila za zmenke 8. Vroči klepeti 9. Uvodno sporočilo 10. Spoznavni avtopilot 11. Kontaktni filter 12. VIP ...
    • Kontaktni filter: Kako izbrati ustrezne kandidate?

      Registriral/a si se na urgenca.com, si malce ogledal/a storitev in že je tvoj nabiralnik poln sporočil? Pa saj to niti ni tako slabo, a kaj ko so sporočila tudi od uporabnikov, ki ti ne ustrezajo. In ti ne želiš dobivati sporočil od precej starejših ...
    • Kako zamrznem svoj profil?

      Z izbiro zamrznitev profila se tvoj profil za nedoločen čas ‘skrije’. Profil nikjer ni več viden drugim uporabnikom, ti pa ne prejemaš več nobenih urgenca.com obvestil. Če želiš, lahko profil enostavno ponovno aktiviraš s ponovno prijavo na ...
    • Kako se odjavim?

      Za odjavo profila klikni na gumb Odjava, ki se nahaja v meniju pod nastavitvami (zobnik). Za popoln izbris profila izberi Izbris profila.