Ostalo

Ostalo

Ima urgenca.com mobilno aplikacijo?

Ne, urgenca nima klasične nativne aplikacije za Android ali iPhone. Urgenca.com je tehnično gledano aplikacija (t.i. progressive web app), ki jo uporabljaš kot spletno stran v kateremkoli brskalniku na katerikoli napravi (na računalniku, na tablici ali na mobilnem telefonu).

Kako spremenim svojo lokacijo?

Zelo preprosto. V nastavitvah poiščeš rubriko Urejanje profila, v njej pa Osnovni podatki. Tukaj lahko med drugim spremeniš tudi lokacijo, na kateri se nahajaš.

S katerimi brskalniki je kompatibilna urgenca.com?

Urgenca je kompatibilna z vsemi pogosto uporabljanimi spletnimi brskalniki. Redno testiranje izvajamo na brskalnikih Google Chrome, Mozilla Firefox in Microsoft Edge.

Mislim, da je nekdo vdrl moj profil. Kaj naj naredim?

Svetujemo vam, da takoj obvestite podporo. V kolikor ugotovimo, da je nekdo resnično vdrl v vaš profil, ga lahko izbrišemo ali pa vam ga vrnemo v uporabo. Prav tako lahko poskusimo omejiti škodo, ki vam jo je nekdo povzročil. Vendar - NE ODLAŠAJTE!


    • Related Articles

    • Skupnostne smernice na Urgenca.com

      Pozdravljamo te na urgenci! Urgenca.com je prostor, namenjen zabavi za odrasle. Pri nas na tisoče ljudi uresničuje svoje najgloblje fantazije, eksperimentira, išče naslado in partnerje za skupno zabavo. Nekateri želijo le diskretno srečanje za eno ...