Avdio Video zmenki

Avdio Video zmenki

Telefonski klic, brez da izdaš svojo telefonsko številko

Odslej lahko telefonski klic na svojem pametnem telefonu opraviš brez, da osebi na drugi strani izdaš svojo telefonsko številko!

Avdio Video zmenki so zasnovani tako, da osebo pokličeš kar znotraj URGENCA.COM – brez pošiljanja osebnih podatkov, kot je telefonska številka. Klic je lahko uspešen le, če sta oba zato, da se slišita oz. vidita na daljavo.

Avdio Video klepet v živo

Če je bil telefonski klic uspešen je čas, da vroče spoznavanje še bolj nadgradita. Ko sta oba pripravljena, se lahko dogovorita za prvi seksi video klepet.

Zakaj Avdio Video zmenki?

Nekateri med nami imamo občasno radi tudi takšno nagajivo druženje in zapeljevanje na daljavo. Neprecenljivo je, ko se ti na zaslonu v živo javi seksi oseba v vsej svoji izzivalnosti!

Še posebej dobrodošla storitev je to za vse tiste, ki se zaradi trenutne situacije morda ne želite pretirano fizično izpostavljati. Vsaj ne dokler niste povsem prepričani, da je vse skupaj tako kot si želite.

Kako lahko osebo pokličem preko Avdio Video klica?

Osebo lahko preko Avdio ali Video klica pokličeš v sklopu Sporočil. Na profilu osebe, ki jo želiš poklicati, pritisneš ikono za pošiljanje sporočila. V pogovornem oknu zgoraj desno se prikažeta ikoni slušalke (avdio klic) in kamere (video klic).

Prav tako mora vsak od vaju na svojem telefonu pod nastavitvami strani (ključavnica) aplikaciji omogočiti dostop do kamere in mikrofona, v nasprotnem storitev ne bo delovala.

V primeru, da te sogovornik v Avdio Video klepetu nadleguje, ga lahko blokiraš. Če si kadarkoli premisliš, ga lahko odblokiraš. Seznam blokiranih uporabnikov se nahaja pod nastavitvami.

Storitev je trenutno v preizkusni oz. beta fazi. Če je ne želiš uporabljati, jo lahko izklopiš pod nastavitvami.

    • Related Articles

    • VIDEO: Kako deluje URGENCA.COM

      1. Zdravo, sem Eva 2. Iskalni kriteriji 3. Novo zate 4. Izpostavljeni profili 5. Kako izpostaviš profil? 6. Cekinčki 7. Animirana darila & vabila za zmenke 8. Vroči klepeti 9. Uvodno sporočilo 10. Spoznavni avtopilot 11. Kontaktni filter 12. VIP ...
    • Napredne storitve

      Skriti način Vklopi skriti način uporabe in nihče ne bo videl, da si online in si si ogledoval/a določen profil. Ko si v skritem načinu, te med kandidati ne vidi nihče, s katerim nimaš relacije. Tistim, s katerimi imaš že vzpostavljeno pozitivno ...
    • Zakaj plačati članarino?

      Si registriran na Urgenci in se sprašuješ, zakaj plačati članarino na Urgenca.com? Zato, ker se ti s članstvom odprejo povsem nova vrata, ki vodijo do norih in vročih trenutkov! Kot registriran uporabnik imaš na Urgenci seveda omogočen dostop do ...
    • Uporaba in navigacija po servisu Urgenca

      Kaj so cekinčki? Cekinčki so nagrada, ki jo na urgenci uporabnikom podeljujemo za njihovo aktivnost. Dobiš jih ob plačilu članarine, za nalaganje slik ali odgovore drugim uporabnikom. Z njimi lahko svoj profil nekoliko izpostaviš, da bo bolj viden ...
    • Cekinčki

      Kaj so cekinčki? Cekinčki so virtualna valuta na urgenca.com, ki prinaša najbolj aktivnim uporabnikom številne koristi. Kako jih lahko dobim brezplačno? Z aktivnostjo. Več kot uporabljaš urgenca.com, več cekinčkov prejmeš. Največ cekinčkov prejmeš ...